4 hyvää syytä käyttää yrityksen luottokorttia Acubizin kanssa

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Kirjoittaja:

3

minuutin lukaika

Nykyään yrityksillä on yhä enemmän odotuksia hallintoa helpottavista työkaluista. Yksi helposta tavoista virtaviivaistaa hallintoa, on antaa työntekijöiden käyttöön yrityksen luottokortti. Tässä 4 parasta perustelua yrityskorttien käytöönotolle.

1. Säästät tolkuttomasti aikaa

Paljonko poltatte keskimäärin aikaa yhden laskun käsittelyyn? Siis jos kaikki vaiheet lasketaan mukaan. On tyypillistä, että laskun maksamiseen liittyy monta erillistä vaihetta: kirjaus, tietojen syöttäminen manuaalisesti, kuittien etsiminen, arkistointi jne. Kaikkeen palaa pahimmillaan useiden eri henkilöiden työaikaa. 

Jos kuitenkin työntekijä maksaisi kulut firman luottokortilla, ottaisi Acubiz One -sovelluksella kuitista kuvan ja kirjaisi sen sovellukseen, olisi homma hoidettu 5 minuutissa. 

Korttitapahtumat siirtyisivät suoraan Acubiz EMS -palveluun, jossa kuitit täsmäytetään automaattisesti. Tämän jälkeen tapahtumat ovat valmiita hyväksyttäviksi.

Yrityksen maksukorttien tuoma säästö on suurinta silloin kun työntekijät maksavat niillä usein toistuvia samankaltaisia kuluja. tällaisia voivat olla esimerkiksi pysäköintimaksut ja tilauspalvelut. Koska korttitapahtumat päivittyvät järjestelmään automaattisesti, manuaalista työtä on lähestulkoon mitätön määrä. Sen vuoksi myöskin inhimillisten virheiden mahdollisuus eliminoituu JA samalla säästyy tolkuttomasti aikaa!

VINKKI: Jos käytät Acubiz Oikotietä, käyttäjät voivat lähettää tapahtumia hyväksyttäväksi suoraan mobiililaitteistaan. Tämän ansiosta käyttäjät säästävät vielä enemmän aikaa! Ota yhteyttä, jos haluat tietää enemmän!

2. Saat täydellisen kontrollin kuluhallintaan

Jokainen korttitapahtuma sisältää yksityiskohtaiset tiedot kustakin kulusta ja näet tarkalleen missä, milloin, mihin ja kuinka paljon rahaa on käytetty. Myös kuitti liitetään automaattisesti maksutapahtumaan. 

Saat täydellisen kokonaiskuvankuvan ja varmuuden siitä, että kaikki kulukirjauksiin sisältyvät juuri oikeat tiedot. Pääset siis milloin tahansa helposti kärryille kunkin projektin tai matkan kulurakenteesta. Tällainen tarkka tieto suojaa yritystäsi myös petoksilta ja väärinkäytöksiltä. 

VINKKI: Lisäsimme Acubiz EMS 7.5 -ohjelmistoomme Company Policy Manager -toiminnon. Se antaa mahdollisuuden asettaa sääntöjä ja reunaehtoja yksittäisten työntekijöiden rahankäyttöön.

3. Työntekijät tykkäävät, kun omaa rahaa ei tarvitse käyttää

Yrityksen luottokortin ansiosta työntekijöiden ei tarvitse maksaa kuluja omasta pussistaan ja odottaa sen jälkeen rahojaan takaisin. Sen sijaan kulut menevät suoraan yritystileiltä. Tämä lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä työnantajaansa, koska heidän ei tarvitse rahoittaa työnantajansa liiketoimintaa, eikä odotella rahojaan. 

Joissain tapauksissa pieneltäkin tuntuvat summat voivat olla tavalliselle työntekijälle suuria ja yllättävien lisäkulujen osuessa huonoon taloudelliseen saumaan, niistä voi olla suurtakin haittaa, vaikka rahan saisikin muutaman päivän päästä takaisin. 

4. Olet suojattu petoksilta ja konkurssilta

Etämyyntitilanteessa luottokortti on ylivoimaisesti turvallisin maksuväline. Luottokortin chargeback-mahdollisuus suojaa siis myös yritystäsi. Mikäli siis työntekijäsi tai yrityksesi joutuisi petoksen uhriksi, ostettu tavara olisi viallinen tai yritys josta osto on tehty, menisi äkillisesti konkurssiin, olisi suurella todennäköisyydellä mahdollista tehdä suorituksesta oikaisupyyntö ja saada vielä rahat takaisin.

Acubiz hakemisto

Löydä ja lataa e-kirjoja, esitteitä, webinaareja ja paljon muuta kuluhallintaan liittyvää.

Uutiset

Muita blogijuttuja

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen