Acubiz One Kulujen kirjaus ja hallinta kännykällä

Hoida kaikki kuluihin, matkakorvauksiin, ajoihin ja hyväksymiseen liittyvä milloin tahansa, missä tahansa mobiililaitteellasi. Acubiz One yhdistää matka- ja kulujenhallinnan yhdessä paikassa. Acubiz One on työkalusi, kun haluat tehdä lopun kuittirumbasta ja työpäivästäsi helpompaa.

Katso video

Hyväksy % cookie_types evästeet katsoaksesi tämän videon.

Acubiz One Ohjausnäkymä

Yksinkertainen kirjaus ja käsittely.

Säästä aikaa ja sano hyvästi manuaalisille prosesseille

Lopeta kuittirumba ja aikaa vievät prosessit! Acubiz One tarkoittaa tehokasta ja yksinkertaista kustannusten hallintaa rekisteröinnistä hyväksymiseen ja kirjanpitoon sekä aina raportointiin saakka. Lopputuloksena on avoin ja selkeä prosessi ja lukemattomia etuja yrityksesi työntekijöille, talousosastolle ja johdolle.

TUOTEKUVAUS (PDF)

Hyödyttää koko yritystä

Kyodyt työntekijälle

Työntekijät

Muutamalla klikkauksella voit lähettää yksittäisiä tositteita tai täydellisiä matkalaskuja ja päivärahakirjauksia hyväksyttäväksi sekä kirjata työaikaa ja matkoja. Säästät aikaa ja voit helposti kirjata tapahtumat hotellissa, lentokentällä, toimistossa [voit itse jatkaa luetteloa] … Jos sinulla on yrityksen maksukortti kytkettynä Acubiziin, tapahtumasi tulevat kännykkääsi automaattisesti ja sinulla on reaaliaikainen näkymä kuluihisi.

Hyödyt hyväksyjälle

Hyväksyjä

Esihenkilönä ja hyväksyjänä oleminen helpottuu. Kulujen hyväksyntä on vaivatonta ja työntekijöistä tulee kustannustietosempia.

Käyttö on joustavaa sillä voit hyväksyä tai hylätä kuluja liikkeessä – sinun ei siis tarvitse olla samassa maantieteellisessä paikassa koska digitaalinen prosessi tekee työstä paikkariippumatonta.

Hyödyt talousosastolle

Talousosasto

Talousosaston työ helpottuu. Ei enää puuttuvia kuitteja, puutteellisia tietoja tai tietojen käsin syöttämistä järjestelmiin! Lopeta kuittirumba ja kuittien jahtaaminen – matka- ja kululaskut tulevat ajallaan ja pelätyt pullonkaulat kuukauden ja kvartaalin lopussa ovat historiaa. Saat myös paremman kokonaisnäkymän yrityksen talouden tilanteeseen reealiajassa ja yksinkertaisemman sekä virtaviivaisemman prosessin.

Suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä.

Muokkaa Acubiz One itsellesi sopivaksi

Acubiz One on luotu loppukäyttäjää ajatellen ja sovellusta voi muokata mieleisekseen. Sovelluksessa on paljon nerokkaita toimintoja ja ominaisuuksia ja voit tehdä käyttöliittymästä itsellesi sopivan suosikkien ja oikopolkujen avulla:

Tarjoamme jatkuvia päivityksiä, nopeaa ja ystävällistä tukea sekä turvallista tietojenkäsittelyä.

Valitse automaattinen tai manuaalinen ajo Acubizissa

Näin se toimii

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja työntekijöiden kulujen hallintaan ja kaikkiin kustannusten hallintaa koskeviin prosesseihin. Ratkaisumme voidaan yhdistää ja integroida laajalti ja lopullinen kokoonpanonne riippuu yrityksenne tarpeista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Få en gratis demonstration

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen