Acubiz One – kuittienhallintaa mobiilisti

Kirjaus, käsittely ja hyväksyntä helppokäyttöisessä sovelluksessa

Hoida kaikki kuluihin, matkakorvauksiin, ajoihin ja hyväksymiseen liittyvä milloin tahansa, missä tahansa mobiililaitteellasi. Acubiz One yhdistää matka- ja kulujenhallinnan yhdessä paikassa. Acubiz One on työkalusi, kun haluat tehdä lopun kuittirumbasta ja työpäivästäsi helpompaa.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Tyytyväisiä ja kustannustietoisia työntekijöitä

Säästä aikaa ja sano hyvästi manuaalisille prosesseille

Lopeta kuittirumba ja aikaa vievät prosessit! Acubiz One tarkoittaa tehokasta ja yksinkertaista kustannusten hallintaa rekisteröinnistä hyväksymiseen ja kirjanpitoon sekä aina raportointiin saakka. Lopputuloksena on avoin ja selkeä prosessi ja lukemattomia etuja yrityksesi työntekijöille, talousosastolle ja johdolle.

PRODUKTBLAD (PDF)

Yksinkertainen kirjaus ja käsittely.

Acubiz One: Kulut

Kulut

Kulut ja ostot yrityksen luottokortilla.

Acubiz One: Tien päällä

Kilometrit

Automaattinen tai manuaalinen kirjaus.

Acubiz One: Ruokailut

Päivärahat

Matkakorvaukset paikallisten hintojen mukaan.

Aika

Tunnit, lomat ja poissaolot

Acubiz One: Matkat

Hyväksynnät

Yksittäiset transaktiot ja kuluraportit

Suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä.

Muokkaa Acubiz One itsellesi sopivaksi

Acubiz One on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä ja sen voi muokata juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Sovelluksessa on monia toimintoja ja ominaisuuksia. Voit mukauttaa näkymän itsellesi sopivaksi pikakuvakkeilla ja suosikkeilla ja nähdä vain sen tiedon, jolla on sinulle merkitystä.

Muokkaa näkymää itsellesi sopivaksi:

Tarjoamme jatkuvia päivityksiä, nopeaa ja ystävällistä tukea sekä turvallista tietojenkäsittelyä.

Hyötyjä koko yritykselle

Työntekijät

Muutamalla klikkauksella voit lähettää yksittäisiä tositteita tai täydellisiä matkalaskuja ja päivärahakirjauksia hyväksyttäväksi sekä kirjata työaikaa ja matkoja. Säästät aikaa ja voit helposti kirjata tapahtumat hotellissa, lentokentällä, toimistossa [voit itse jatkaa luetteloa] … Jos sinulla on yrityksen maksukortti kytkettynä Acubiziin, tapahtumasi tulevat kännykkääsi automaattisesti ja sinulla on reaaliaikainen näkymä kuluihisi.

Talousosasto

Talousosaston työ helpottuu. Ei enää puuttuvia kuitteja, puutteellisia tietoja tai tietojen käsin syöttämistä järjestelmiin! Lopeta kuittirumba ja kuittien jahtaaminen – matka- ja kululaskut tulevat ajallaan ja pelätyt pullonkaulat kuukauden ja kvartaalin lopussa ovat historiaa. Saat myös paremman kokonaisnäkymän yrityksen talouden tilanteeseen reealiajassa ja yksinkertaisemman sekä virtaviivaisemman prosessin.

Johto

On hauskempaa olla johtaja kustannustietoisille työntekijöille. Saat täydellinen yleiskuvan, avoimuuden ja asianmukaisen perustan talousarvion ja budjettien seurannalle. Työntekijöiden ja hyväksyjien ei tarvitse olla samassa paikassa koska järjestelmä mahdollistaa paikkariippumattoman työnteon.

Näin se toimii

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja työntekijöiden kulujen hallintaan ja kaikkiin kustannusten hallintaa koskeviin prosesseihin. Ratkaisumme voidaan yhdistää ja integroida laajalti ja lopullinen kokoonpanonne riippuu yrityksenne tarpeista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Gratis og uforpligtende

Ilmainen