Kiitos pitkäaikaisille asiakkaillemme

Yli 1 000 asiakasta (ja yli 190 000 käyttäjää) auttaa meitä kehittämään ohjelmistojamme ja yltämään huippusuorituksiin. Meiltä löytyy ratkaisu jokaiselle yritykselle – niin suurelle kuin pienellekin.

Dansk Gastronomisk Union

Citat af kunde Acubizia on helppo käyttää ja olen erityisen tyytyväinen sovelluksen käyttäjäystävällisyyteen. Se on erittäin tärkeää käyttäjillemme. Kokit ovat erittäin luovia, eivätkä he ole tottuneet hallinnollisiin tehtäviin normaalityöpäivinä. He haluavat asioiden olevan niin helppoja ja nopeita kuin mahdollista

Gitte Vinther, Danish Gastronomic Union,  Secretariat

Sekä Culinary Team of Denmarkin että Danish Gastronomic Unionin tavoitteilla on vain taivas, joten he arvostavat helppoutta jokaipäiväisessä arjessaan, mitä tulee kulu- ja matkakirjausten tekemiseen.

Acubiz on selvästi yksi niistä järjestelmistä, joka on helpoin ottaa käyttöön, ja se on myös hyödyllisin järjestelmä koko organisaatiolle.

Henriette Bjerg Persson, Head of Administration and Service, Alm. Brand

Talousosasto säästää mahtavat kaksi tai kolme päivää kuukaudessa välttymällä manuaaliselta näppäilyltä.

Alm. Brand
dbu-lille-200x200

Citat af kunde Olemme käyttäneet jo valmiiksi talon sisällä olevaa logiikkaa. Dimensiot ovat esimerkiksi ’pelaaja’ – ’joukkue’ – ’ottelu’ ja sitten valittavana on esim. 10 kohdenumeroa. Tämä tekee navigaation käyttämisestä helppoa ja intuitiivista.

Bettina Holm Tange Jensen, Accounting assistant, DBU

Useita käyttäjiä varten tarvittiin intuitiivinen järjestelmä. Siksi he käyttivät jaettua käyttöönottoa organisaatiossa.

Citat af kunde Kun ostan aamiaisen työntekijöilleni, otan vain kuvan kuitista ja 10 sekuntia myöhemmin olen jo kirjannut kaikki tiedot.

Louise Østvand, Team Manager, KAB

Kuluhallintaprosessin takia KAB:n työntekijöiden päivät täyttäyivät listalla tylsistä tehtävistä. Ei enää!

kab-small-200x200
dansk-brandteknik-lille-200x200

Citat af kunde Ennen piti kirjoittaa ajopäiväkirjaasi missä olit ollut, ja sitten piti mennä kotiin ja näppäillä se excel-taulukkoon ja lähettää se sitten vielä erikseen kirjanpitoon.

Leif Mohr, Fire Protection Consultant, Dansk Brandteknik

Monet kilometrit tiellä tarkoittivat, että Dansk Brandteknik alkoi etsiä nykyaikaista ja digitaalista ratkaisua, jonka avulla työntekijöiden olisi helpompi tehdä ajokirjauksia.

Citat af kunde Matkustaessani usein ja päivien alkaessa kello 6 aamulla päättyen keskiyöllä, minulla minulla on vähän aikaa kuluraporteille.

Sune Kristensen, International Business Developer, Louis Poulsen

Ei enää epämiellyttäviä yllätyksiä talousosastolle. Nyt heillä on täydellinen kontrolli ja jatkuva yleiskuva, ja työntekijät voivat saada suorituksensa nopeammin.

louis-poulsen-lille-200x200
rosendahl-design-group-lille-200x200

Citat af kunde Nyt saan milloin tahansa tilannekuvan ERP-järjestelmän toimintaan ja täsmäytykseen.

Christine Ødegaard Edvardsen, Accountant, Rosendahl Design Group

Useita käyttäjiä varten tarvittiin intuitiivinen järjestelmä. Siksi hyödynnettiin myös jaettua käyttöönottoa organisaatiossa.

Citat af kunde Säästäessämme koko ajan, voimme samalla keskittyä siihen, missä olemme parhaita.

Leon Beck Clausen, Controller, Danpilot

Danpilotille on annettu parempi turvallisuus ja tarkkuus matkatilillä, ja he ovat lisäksi päässeet eroon paperihommista, kuten he itse sanovat.

danpilot-lille-200x200

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen