Case esimerkki: DanPilot

Parantaa matkatilien tietoturvaa

DanPilot säästää kirjanpito-osastoltaan merkittävästi aikaa Acubizin avulla. He ovat myös saaneet huomattavasti paremman tarkkuuden matkakorvauksiin.

Ei enää paperien pyörittelyä

Kun tanskalaiset lentäjät matkustavat maihin ohjaamaan suomalaisia rahtialuksia ja venäläisiä öljysäiliöaluksia Tanskan läpi, se tuo mukanaan paljon matkakilometrejä. NIitä tulee paitsi veteen, myös kiskoille ja asfalttille. Matkatoimintaan liittyy paljon matkakuluja. DanPilotissa luku on 7.000.

”On selvää, että se vie aikaa. Tai pikemminkin, se vei aikaa. Olemme päättäneet ostaa itsemme ulos paperienpyörittelystä ja ottaa sen sijaan käyttöön verkkopohjaisen ratkaisun. Jo nyt näemme hallinnossa monia etuja”, selittää Leon Beck Clausen, DanPilotin Controller.

Säästää kallista aikaa

Hän painottaa, että Acubiz on kehitetty käyttäjät edellä, mikä tekee kulujen hallinnasta helppoa niille, joille kuluja suntyy, kuten esimerkiksi niille 150 lentäjälle, jotka käyttävät Acubiz Onea.

Välittömät hyödyt ilmenevät kirjanpito-osastolla kuun vaihteessa. Vanhassa ja manuaalisessa järjestelmässä oli paljon työtä kuittien löytämisessä ja niiden täsmäyttämisessä luottokorttilaskujen, bensiinikorttien jne. kanssa. Se vei paljon aikaa ja aiheutti epävarmuutta ja virheitä.

"Acubizin käyttöönoton myötä kaikki matkakulut ja luottokorttitapahtumat tulevat automaattisesti. Se ei ole vain poistanut suurta työtaakkaa ja säästänyt arvokasta aikaa, vaan se on myös varmistanut, että rekisteröinti tapahtuu oikein ja ajallaan", Leon Beck Clausen huomauttaa.

Aikasäästöjen lisäksi automaatio on mahdollistanut DanPilotille paremman ja nopeamman yleiskuvan matkakuluista.

"Nyt voimme nähdä kaikki työntekijöiden kulut heti, kun ne aiheutuvat mastercard-toimittajalta. Tämä helpottaa kustannusten seurantaa jatkuvasti", Leon Beck Clausen pohtii.

Vores kunder siger kaikki pyörii tänäpäivänä automaattisesti. Fiksua on se, että Acubiz on integroitu palkanhallintajärjestelmään. Se helpottaa monia prosesseja. Ja se aika minkä säästämme, voidaan käyttää tuottavampaan työhön.

Leon Beck Clausen, Controller, DanPilot

Lisätietoja

Asiakas: DanPilot

Ratkaisu: Acubiz Corporate

Web: www.danpilot.com

Mikä DanPilot?

DanPilot on itsenäisesti toimiva julkinen yritys, jolla on oma hallitus elinkeinoministeriön alaisuudessa. Tanskan merenkulkuviranomainen toimii valvontaviranomaisena. DanPilot hoitaa valtion pilottitoimintaa Tanskan vesien kautta mistä tahansa Tanskan määräpaikasta kaikkiin Tanskan satamiin ja Itämerelle.

DanPilotin laivastoon kuuluu tällä hetkellä 34 modernia venettä, jotka kuljettavat 150 lentäjää 17:stä lentäjäasemastaan asiakkaiden aluksiin. Luotsauksen vuosimäärä: 18 000 – 20 000.

Logo: Danpilot

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen