Tapausesimerkki: Tanskan Gastronomien Seura

Haaste

Tanskan lahjakkaimmat kokit harjoittelevat Odensessa, joka on sijoitettu keskelleTanskaa, koska osaajat saapuvat eri puolilta maata. Koska kursseihin kilpailuihin ja muihin aktiviteetteihin liittyi paljon matkoja, hallintotoimisto alkoi etsiä järjestelmää, jolla kokkien monet kilometrit tien päällä olisi helppo käsitellä.

Hallintotoimisto käsitteli ennen monia erilaisia kuluja, jotka toimitettiin heille eri muodoissa. Samalla hyväksyntäketju koostui sähköposteista, joita palloteltiin edestakaisin kokkien ja hyväksyjien välillä. Työnkulut tekivät Tanskan Gastronomien Seuran kustannushallintaprosessista hankalan ja hämmentävän.

Ratkaisu

Tanskan Gastronomien Seura käyttää kustannus- ja kilometritoimintoa osana Acubiz Corporate -ratkaisua.

Lopputulos

Acubiz on selkiyttänyt hallintotoimiston taloudenhallintaa ja kokeilla on nyt käyttäjäystävällinen työkalu kulujen ja kilometrien kirjaamiseen. Kulut saadaan myös käsiteltyä nopeammin, koska kokkien on helppo kirjata ne ja tiedot vastaanotetaan standardisoidussa muodossa. Kokit ovat erityisen iloisia sovelluksen käyttäjäystävällisyydestä.

Kokit ovat erittäin luovia, eivätkä hallinnolliset tehtävät kuulu heidän normaaliin toimenkuvaansa. He ovat olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että he voivat rekisteröidä kulut ja mittarilukemat nopeasti ja tehokkaasti, ilman ylimääräistä vaivaa ja paperien pyörittelyä.

Vores kunder siger Acubizia on helppo käyttää ja olen erityisen tyytyväinen sen intuitiivisuuteen. Se on erittäin tärkeää käyttäjillemme. Kokit ovat erittäin luovia, eivätkä ole tottuneet tekemään hallinnollisia työtehtäviä tavallisen työpäivän lomassa. He haluavat asioiden käyvän niin helposti ja nopeasti kuin mahdollista,

Gitte Vinther, sihteeristöstä.

Lisätiedot

Asiakas: Tanskan Gastronomien Seura

Ratkaisu: Acubiz Corporate

Verkkosivut: www.kokkelandsholdet.dk (Tanskaksi)

Mikä on Tanskan Gastronomien Seura?

Seuran tarkoituksena on tehdä tanskalaista gastronomiaa tunnetuksi ja rakastetuksi. Tanskan Gastronomien Seura haluaa luoda Tanskan gastronomian suurimmille kyvyille alustan, jonka avulla he voivat parantaa taitojaan ja luoda innovaatioita ruokateollisuuteen sekä lisätä tietoa Tanskan gastronomiasta – niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tanskan Gastronomien Seura on innostettava hyvää ruokakulttuuria tanskalaisten keskuudessa ja lisättävä kiinnostusta Tanskan gastronomakoulutuksiin.

Dansk Gastronomisk Union

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen