Muut Acubiz integraatiot

Älykkäät integraatiot

Syvät integraatiot ovat integraatiota, joissa data virtaa eri ohjelmistojen ja toimittajien välillä. Nämä ovat toimijoita, jotka tuottavat ja välittävät yrityksen menoihin ja rahankäyttöön liittyvää dataa. Keitä nämä toimijat ovat, vaihtelee  yrityksestä toiseen, mutta ne voivat olla esim. teleoperaattoreita, bensiiniyhtiötä, leasing yrityksiä, pysäköintioperaattoreita, taksi-yrityksiä tai sen kaltaisia toimijoita.

Toimijoiden välinen datan- ja tiedonvälitys

Syvät Integraatiot

Miksi se kannattaa?

Sekä yrityksillä että työntekijöillä on yhä enemmän digitaalisia työkaluja. Siksi on syytä ottaa huomioon, kuinka eri työkalut voivat toimia yhdessä. On erityisen hyvä harkita syvää integraatiota, jos sinulla on paljon kuluja ja tapahtumia tietyiltä palveluntarjoajilta.

Mitkä ovat hyödyt?

Integroimalla useita palveluntarjoajia Acubiz-palveluun voit paremmin ymmärtää ja haalita kulujasi. Talousosastolle se tarkoittaa lisää läpinäkyvyyttä ja avoimuutta yrityksen menoihin. Tämä mahdollistaa ymmärryksen siitä, missä taloutta voidaan virtaviivaistaa ja mitä kustannusryhmiä mahdollisesti vähentää.

Esimerkkejä integraatioista

Yhdistä Acubiz ja Telenor

Yhdistä Acubiz ja Telenor.

Yhdistä Acubiz ja Menupay

Yhdistä Acubiz ja Menupay.

Yhdistä Acubiz ja Brobizz

Yhdistä Acubiz ja Brobizz.

Yhdistä Acubiz ja VR Travel

Yhdistä Acubiz ja VR Travel.

Acubiz integraatiot: ATPI

Yhdistä Acubiz ja ATPI.

Mikä on meidän roolimme?

Meillä on laaja kokemus kaikenlaisten työkalujen ja järjestelmien integroinnista. Integroimme pyytämiesi toimittajien kanssa ja helpotamme tarvittavien tietojen ja asiakirjojen yhdistämistä. Tiedot voidaan sitten viedä muihin järjestelmiin tai käyttää tarvittaessa talousosastolla.

Eikö järjestelmäsi löydy listalta?

Acubiz voidaan integroida moniin eri järjestelmiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lue lisää aiheesta

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen