Muut Acubiz integraatiot

Älykkäät integraatiot

Syvät integraatiot ovat integraatiota, joissa data virtaa eri ohjelmistojen ja toimittajien välillä. Nämä ovat toimijoita, jotka tuottavat ja välittävät yrityksen menoihin ja rahankäyttöön liittyvää dataa. Keitä nämä toimijat ovat, vaihtelee  yrityksestä toiseen, mutta ne voivat olla esim. teleoperaattoreita, bensiiniyhtiötä, leasing yrityksiä, pysäköintioperaattoreita, taksi-yrityksiä tai sen kaltaisia toimijoita.

Toimijoiden välinen datan- ja tiedonvälitys

Syvät Integraatiot

Miksi se kannattaa?

Sekä yrityksillä että työntekijöillä on yhä enemmän digitaalisia työkaluja. Siksi on syytä ottaa huomioon, kuinka eri työkalut voivat toimia yhdessä. On erityisen hyvä harkita syvää integraatiota, jos sinulla on paljon kuluja ja tapahtumia tietyiltä palveluntarjoajilta.

Mitkä ovat hyödyt?

Integroimalla useita palveluntarjoajia Acubiz-palveluun voit paremmin ymmärtää ja haalita kulujasi. Talousosastolle se tarkoittaa lisää läpinäkyvyyttä ja avoimuutta yrityksen menoihin. Tämä mahdollistaa ymmärryksen siitä, missä taloutta voidaan virtaviivaistaa ja mitä kustannusryhmiä mahdollisesti vähentää.

Esimerkkejä integraatioista

Mikä on meidän roolimme?

Meillä on laaja kokemus kaikenlaisten työkalujen ja järjestelmien integroinnista. Integroimme pyytämiesi toimittajien kanssa ja helpotamme tarvittavien tietojen ja asiakirjojen yhdistämistä. Tiedot voidaan sitten viedä muihin järjestelmiin tai käyttää tarvittaessa talousosastolla.

Tiesitkö...

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Ilmainen