Hyväksynnät

Hyväksynnät on vahvistus siitä, että jokin täyttää tarvittavat vaatimukset. Sama koskee Acubizia, jossa hyväksyjä tarkistaa, ovatko työntekijän tekemät kirjaukset kullekin toiminnalle oikeita ja voidaanko ne lähettää edelleen talousosaston käsiteltäväksi.

Hoida hyväksynnät matkapuhelimellasi - ajasta ja paikasta riippumatta.
Täydellinen kokonaiskuva ja läpinäkyvyys kuitin ja suorituksen välillä.
Yksinkertainen tai yksityiskohtainen hyväksyntämenettely - sinä päätät.

Hyväksynnät Acubizissa

Hyväksyntämenettelyn tulisi olla yksinkertainen. Meidän applikaatiollamme voit hyväksyä tai hylätä yksittäiset kulut, matkakuluraportit, kilometri- ja aikarekirjaukset sekä kululaskut matkapuhelimellasi.

  • 1 Ota haltuun kokonaiskuva odottavista hyväksyntäpyynnöistä työpöydän punaisesta palkista nimesi alla. Pyyhkäise sivulle nähdäksesi hyväksytykset.
  • 2 Napauta Hyväksy/hylkää tai käy kulut läpi painamalla kulukuvaketta
  • 3 Ota esiin yksityiskohtainen yleiskatsaus hyväksy tai hylkää tapahtuma sen perusteella. Jos teet hylkäysäätöksen sinua pyydetään antamaan sille selitys. Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa hyväksyjää.

Käyttäjä on määritettävä Acubizin hyväksyjäksi, jotta hän voi tehdä hyväksyntöjä ja hylkäyksiä edellä mainittujen vaiheiden mukaisesti.

Kulujen automaattinen hyväksyntämenettely

Anna toimiston, ohjelmiston tai robotin auttaa sinua tekemään hyväksyntöjä

Hyväksyntäprosessi tai sen osia voidaan automatisoida toimistorobotin avulla. Tämä säästää hyväksyjän aikaa, samalla kun yritys voi olla varma, että yrityksen määrittelemiä käytäntöjä noudatetaan pilkun tarkasti. Miksi et siis tekisi hyväksyntämenettelyä entistä helpommaksi toimistorobotilla?

Käytämme tähän tarkoitukseen robottiprosessiautomaatiota (RPA). Palvelumme, yrityksen korvauspoliisi, antaa yrityksille mahdollisuuden tietyntyyppisiä kuluja kirjanpitoon automaattisesti, kun taas toiset ohjataan odottamaan ihmiskollegan hyväksyntää. Tämä voidaan määrittää Acubiz-ratkaisussa, jossa työntekijöille voidaan asettaa erityisiä sääntöjä.

Esimerkki automaattisesta hyväksyntämenettelystä yrityksessä

Jos yrityksen työntekijät käyttävät yrityksen luottokortteja ja työntekijä vahvistaa ostavansa kupin kahvia 2 eurolla, mikä mahtuu yrityksen Acubiz-ratkaisussa määrittelemiin hinnan ja tarkoituksen kriteereihin, on järkevää lähettää kustannukset suoraan talousosastolle – hyväksyjän ohi.

Kustannukset voidaan tietenkin lähettää myös ihmisen tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi, jos summa on suuri tai kustannustyyppi edellyttää yrityksen käytäntöjen mukaista hyväksyntää. Yritys voi määrittää erilaiset valvontakriteerit ja pistetarkastustiheydet haluamallaan tavalla.

Juuri sellainen hyväksyntätyönkulku kuin tarvitaan

Kulujen hyväksymisestä vastaavan henkilön elämä tulee hieman helpommaksi Acubizin avulla kun hän voi käyttää työhönsä matkapuhelinta. Puhelin on aina käden ulottuvilla ja käyttäjäystävällinen sovellus tarjoaa mahdollisuuden joustavaan ja paikkariippumattomaan työskentelyyn. Reaaliaikainen yleiskatsaus on saatavilla jokapäiväisessä elämässä milloin tahansa.

On mahdollista määrittää yksityiskohtaisempi hyväksyntätyönkulku, joka voi olla dynaaminen riippuen kirjanpitotapahtumasta tai siitä mitkä ulottuvuusarvot liittyvät kuluun. Esimerkkinä voisi olla vaikkapa kulutapahtuma, joka liittyy tiettyyn projektiin, jossa projektipäällikön on hyväksyttävä kustannus työntekijän lähimmän esimiehen tai tavanomaisen hyväksyjän sijasta. Acubiz tukee kaikenlaisia hyväksyntämenettelyjä.

Lue lisää Company Policy Manager

Tuote-esite: Hyväksynnät (PDF)

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Få en gratis demonstration

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen