Päivärahat

Työnantajat voivat halutessaan maksaa verovapaita päivärahoja ja matkakorvauksia kattamaan majoitukseen, ruokaan ja pikkuhankintoihin liittyviä kuluja, joita työntekijöille luonnollisesti aiheutuu heidän työssään matkustamisen yhteydessä. Verovapaat korvaukset voidaan kirjata nopeasti ja tehokkaasti matkapuhelimella Acubizin kautta.

Päivärahat Acubizissa

Työn suorittamisen aikana syntyvien kulujen on kirjaamisen oltava nopeaa ja helppoa. Sama koskee päivärahoja ja matkakorvauksia, kun työntekijä on jonkinlaisella liikematkalla.

  • 1 Klikkaa ruudun alaosassa olevaa plusmerkkiä ja napauta "Päiväraha"
  • 2 Syötä lähtö ja paluupäivät, maa, kohde ja jos tarvitaan niin projekti
  • 3 Valitse työnantajan maksamat ateriat
  • 4 Lähetä päivärahakirjaus painamalla “Lähetä”

Korvausehdot

Tiettyjen ehtojen on täytyttävä, jotta päivärahoja voidaan maksaa. Käytännössä työntekijän on oltava poissa vähintään 6-10 tuntia saadakseen puolipäivärahaa ja yli 10 tuntia saadakseen kokopäivärahaa. Lisäksi kyseessä on oltava dokumentoitu liikematka. Edellytyksen on myös se, että työntekijä viettää yön poissa kotoa. Tämä voi olla sinulle tuttua tietoa, kun olet saapunut tälle sivulle. Jos ei ole, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai lue lisää korvauskäytännöistä Acupediasta.

Matkojen korvaussummat

Työntekijät voivat hakea korvauksensa Acubizista kansallisten verokantojen mukaisesti. Pidämme kirjaa verokannoista – ja päivitämme niitä säännöllisesti, mikä varmistaa että verovapaiden korvausten summat ovat aina oikein. Lisätyönkulku on samanlainen kuin muiden ratkaisujemme työnkulku: Työntekijä tekee helpot kirjaukset korvauksista, hyväksyjä saa asiasta yleiskuvan ja voi hyväksyä tai hylätä kirjauksen tai lähettää sen takaisin työntekijälle. Lopuksi talousosasto pääsee työskentelemään digitaalisen datan kanssa ja varmistaa omalta osaltaan, että työntekijä saa korvauksen.

Kun päivärahojen kirjausprosessi on helppo ja yksinkertainen, se vähentää virheiden todennäköisyyksiä.

Tai lue Acubiz Mileage -ratkaisusta

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Få en gratis demonstration

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen