Projektitunnit

Projektitunnit tarkoittavat yksittäisissä tai useissa eri projekteissa tai hankkeissa käytettyä työaikaa. Projektituntien visualisointi antaa yritykselle huomattavasti paremman yleiskuvan projekteihin käytetystä ajasta. Syyt projektituntien eritteluun vaihtelee yrityksittäin.

Projektien yleiskatsaus ja rakenne.
Dokumentaatio projekteihin ja työtehtäviin käytetystä ajasta
Täydellinen projektiorganisaatioihin.

Projektitunnit Acubizissa

Yrityksillä on erilaiset tarpeet ja vaatimukset ajan kirjaamisratkaisulle, joka pystyy hallitsemaan projektin tunteja. Siksi ratkaisumme, Acubiz Time, on rakennettu kahden moduulin ympärille: Acubiz Time Basic tavanomaisiin aikakirjauksiin ja Acubiz Time Advanced ajankäytön yksityiskohtaiseen kirjaamiseen ja seurantaan.

Basic
Advanced
  • 1 Napauta Aikakuvaketta (kello) sovelluksen alaosassa tai paina plusmerkkiä ja sitten ”Ajan kirjaus”.
  • 2 Valitse asianmukainen ajankirjauskategoria (joko kokonainen projektikategoria tai yksittäinen projekti)
  • 3 Valitse joko tuntien tai päivien määrä kategorian ja yrityksen asetusten puitteissa.
  • 4 Lähetä hyväksyttäväksi napauttamalla “Valmis”

Acubiz Time Basic voivat käyttää yritykset, joiden työt koostuvat projekteista, mutta mutta näissäkin tapauksissa suosittelemme Acubiz Time Advancedia, koska se tarjoaa paljon paremman yleiskuvan ja rakenteen. Raportit ajankäytöstä voidaan myös tulostaa.

Projektiorganisaatioille

Yrityksille, jotka työskentelevät projektivetoisesti on välttämätöntä osoittaa projekteihin tuntimäärä, koska laskutus tapahtuu usein tämän perusteella. Todellinen ajankäyttö tulee näkyväksi, kun tuntikirjauksista huolehditaan asianmukaisesti. On tärkeää seurata ja tutkia, mihin työntekijät käyttävät aikaa. Jos 10 tunnin projektiin käytetään todellisuudessa 12 tuntia, se pitää olla tiedossa, joko sen selvittämiseksi, onko ajankäyttöä mahdollista tehostaa, vai onko projektille budjetoitua aikaa lisättävä ensi kerralla. Acubiz Time antaa yrityksille myös mahdollisuuden laskuttaa asiakkailtaan todelliset tunnit tarkasti – edellyttäen, että kiinteästä hinnasta ei ole sovittu etukäteen.

Acubiz Time Advanced on selkeä ratkaisu yrityksille, jotka työskentelevät projektivetoisesti. Moduuli perustuu viikoittaiseen aikaraporttirakenteeseen.

Lue lisää Acubiz Time

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Få en gratis demonstration

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen