Ajan kirjaus

Ajan kirjaus on, kuten nimestä käy ilmi, työajan tai tuntien kirjaamiseen. Ajan kirjaus antaa yleiskuvan ajan käytöstä ja voi auttaa seuraamaan työntekijöiden ajankäyttöä.

Digitaaliset aikakirjaukset älypuhelimella
Visualize the scope of work tasks
Katsaus todelliseen ajankäyttöön

Työaikakirjaukset Acubizissa

Yrityksillä on erilaiset tarpeet ja vaatimukset ajanhallintaratkaisulle. Siksi ratkaisumme, Acubiz Time, on rakennettu kahden moduulin ympärille: Acubiz Time Basic tavanomaisiin aikakirjauksiin ja Acubiz Time Advanced ajankäytön yksityiskohtaisempaan seurantaan.

Basic
Advanced
  • 1 Napauta Aikakuvaketta (kello) sovelluksen alaosassa tai paina plusmerkkiä ja sitten ”Ajan kirjaus”.
  • 2 Valitse asianmukainen kategoria aikakirjaukselle (sisäiset kokoukset, koulutus, koulutus, myyntiaika jne.).
  • 3 Valitse luokkien mukaan joko tuntien tai päivien lukumäärä.
  • 4 Lähetä hyväksyttäväksi napauttamalla “Valmis”.

Ei enää manuaalisia tuntikirjauksia

Perinteinen ja digitaalinen ajan kirjaus

Monet tuntityöläiset, joille maksetaan tuntipalkkaa, ovat yrittäneet rekisteröidä tunteja perinteisille tuntilomakkeille. Tähän liittyy paljon manuaalista työtä ja virheen mahdollisuuksia. Digitaalinen työajankirjausratkaisu voi helpottaa jokapäiväistä elämää sekä työntekijän, hyväksyjän että talousosaston näkökulmasta. Digitaalisen työajankirjaus mahdollistaa sen, että tunnit voidaan kirjata älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

Automatisoitu ajankirjausprosessi

Työntekijä voi kirjata tunnit digitaalisesti joka päivä tai viikon päätteeksi. Myös johtaja voi hyväksyä kirjaukset digitaalisesti, jonka jälkeen talousosasto voi viedä tiedot suoraan yrityksen palkkajärjestelmään. Kaiken kaikkiaan automatisoitu prosessi minimoi virheiden riskin ja säästää aikaa.

Visualisoi työtehtävien laajuus

Monet yritykset päätyvät sijoittamaan ajan kirjaamisratkaisuun, jotta heidän työntekijänsä voisivat kirjata työaikansa täsmällisemmin – esimerkiksi tiettyihin tehtäviin, tapauksiin, projekteihin, asiakkaisiin jne.

Todellinen ajankäyttö visualisoidaan ja työmallit sekä tehtävien / projektien laajuus pyritään selvittämään mahdollisimman tarkasti. Nämä tiedot ovat arvokkaita yrityksille, koska ne tarjoavat yleiskuvan ja käsityksen siitä, voidaanko työnkulkuja virtaviivaistaa.

Lue Acubiz Time -ratkaisusta

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Få en gratis demonstration

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen