Palautus ulkomaisesta arvonlisäverosta – joka kerta

Anna meidän auttaa sinua ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhaussa.

Älä jätä maailmalle omia rahojasi. Ulkomaisen arvonlisäveron palautustoimintomme avulla hoidamme kaiken, mikä liittyy ulkomaisten arvonlisäverojen palauttamiseen, mukaanlukien matkakulut. Kaikki hoidetaan nopean ja vaivattoman prosessin kautta yhteistyössä Cash Backin kanssa, joka on alan asiantuntija.

Service Illustration: Udenlandsk Momsrefusion

Teemme tästä monimutkaisesta tehtävästä helppoa

Älä jätä omia rahojasi maailmalle

Jokaisella arvonlisäverovelvollisella yrityksellä on tarvittaessa oikeus ulkomaisen arvonlisäveron palautukseen. ALV-palautukseen liittyvä prosessi on kuitenkin monimutkainen ja aikaa vievä. Itse asiassa se on niin vaativaa, että monet yritykset jättävät ulkomaan arvonlisäverojen takaisinhaun tekemättä. Tämä tarkoittaa, että he jättävät suuria summia heille kuuluvasta rahasta maailmalle, ilman minkäänlaista kompensaatiota.

TUOTEKUVAUS (PDF)

Teemme yhteistyötä Cash Backin kanssa.

Ulkomaisen arvonlisäveron asiantuntijat.

Yhdessä Cash Backin kanssa autamme sinua ALV:n takaisinhakuprosessin virtaviivaistamisessa. Haluamme tehdä ulkomaan arvonlisäverojen palauttamisesta oikealle omistajalleen mahdollisimman helppoa. Palautettavaa rahaa on paljon, sillä keskimääräinen alv-kanta Euroopassa on 21%. Toimimme yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa, jotta pystymme auttamaan sinua rahojesi takasinhaussa mahdollisimman tehokkaasti. Se on vieläpä rahaa, joka jää suoraan viivan alle.

Samarbejdspartner: Cash Back

Näin se toimii

ALV-takaisinhaku on lisäpalvelu, joka voidaan yhdistää ratkaisuusi sen mukaan, mitä asetuksia haluat tai teillä jo on käytössä.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja henkilöstökulujen hallintaan ja niihin liittyviin prosesseihin kuluhallinnan ympärillä. Ratkaisumme voidaan yhdistää laajalti eri järjestelmiin ja tarpeenne määrittävät lopullisen järjestelmäkokoonpanon.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Ilmainen