Palautus ulkomaisesta arvonlisäverosta – joka kerta

Anna meidän auttaa sinua ulkomaisen arvonlisäveron takaisinhaussa.

Älä jätä maailmalle omia rahojasi. Ulkomaisen arvonlisäveron palautustoimintomme avulla hoidamme kaiken, mikä liittyy ulkomaisten arvonlisäverojen palauttamiseen, mukaanlukien matkakulut. Kaikki hoidetaan nopean ja vaivattoman prosessin kautta yhteistyössä Cash Backin kanssa, joka on alan asiantuntija.

Service Illustration: Udenlandsk Momsrefusion

Teemme tästä monimutkaisesta tehtävästä helppoa

Älä jätä omia rahojasi maailmalle

Jokaisella arvonlisäverovelvollisella yrityksellä on tarvittaessa oikeus ulkomaisen arvonlisäveron palautukseen. ALV-palautukseen liittyvä prosessi on kuitenkin monimutkainen ja aikaa vievä. Itse asiassa se on niin vaativaa, että monet yritykset jättävät ulkomaan arvonlisäverojen takaisinhaun tekemättä. Tämä tarkoittaa, että he jättävät suuria summia heille kuuluvasta rahasta maailmalle, ilman minkäänlaista kompensaatiota.

TUOTEKUVAUS (PDF)

Ulkomaisen arvonlisäveron asiantuntijat

Yhteistyö VAT IT / Cash Back -palvelun kanssa

Yhdessä VAT IT / Cash Back -palvelun kanssa autamme sinua virtaviivaistamaan prosessia, jolla ulkomaan alvit palautetaan heille, joille ne oikeasti kuuluvat. Palautusta on odottamassa paljon rahaa, sillä keskimääräinen ALV-kanta Euroopassa on 21%. Olemme ryhtyneet yhteistyöhön alan asiantuntijoiden kanssa, ja haluamme että autat meitä saamaan rahasi takaisin. Se on rahaa, joka jää suoraan viivan alle.

Yhteistyö VAT IT
Yhteistyö Cash Back -palvelun kanssa

Näin se toimii

ALV-takaisinhaku on lisäpalvelu, joka voidaan yhdistää ratkaisuusi sen mukaan, mitä asetuksia haluat tai teillä jo on käytössä.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja henkilöstökulujen hallintaan ja niihin liittyviin prosesseihin kuluhallinnan ympärillä. Ratkaisumme voidaan yhdistää laajalti eri järjestelmiin ja tarpeenne määrittävät lopullisen järjestelmäkokoonpanon.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen