Company Policy Manager – Kulukäytäntöjen noudattaminen

Läpinäkyvyys ja käytäntöjen noudattaminen

Company Policy Manager -palvelu varmistaa, että työntekijät noudattavat yrityksen ohjeita ja kuluja koskevia käytäntöjä. Voitte itse määrittää valvontaehdot, pistokokeiden tiheyden ja kulutyyppien erilliset vaatimukset.

Service Illustration: Company Policy Manager

Määritä yrityksesi käytäntöihin sopivaksi

Läpinäkyvyys = positiivinen sääntely

Kuluja on helppo hallita hyödyntämällä ohjelmistorobotiikkaa (RPA, Robotic Process Automation). Teknologia luo läpinäkyvyyttä, mikä ohjaa kuluihin liittyvää käyttäytymistä myönteiseen suuntaan. Tällä teknologialla voidaan hallita yksittäisten työntekijöiden, työntekijäryhmien tai kulutilien määrärajoituksia – myös tiettyjen maiden mukaan. Työntekijä voi esimerkiksi saada ilmoituksen, kun määritetty kulusumma ylittyy. Tämän jälkeen työntekijää pyydetään perustelemaan ylitys. Käytäntörikkomukset voidaan myös ohjata talousosastolle tarkastettavaksi.

TUOTEKUVAUS (PDF)

Näin se toimii

Company Policy Manager on lisäpalvelu, joka voidaan yhdistää ratkaisuusi sen mukaan, mitä asetuksia haluat tai teillä jo on käytössä.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja henkilöstökulujen hallintaan ja niihin liittyviin prosesseihin kuluhallinnan ympärillä. Ratkaisumme voidaan yhdistää laajalti eri järjestelmiin ja tarpeenne määrittävät lopullisen järjestelmäkokoonpanon.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen