Kertakirjautuminen – kirjaudu Acubiziin vain kerran

Yksinkertainen kirjautumisprosessi kaikille käyttäjille

Kertakirjautumispalvelumme avulla sinun ei tarvitse kirjoittaa käyttäjätietoja ja salasanaa joka kerta, kun kirjaudut Acubiz – sekä verkko- että mobiilisovellukseen. Pysyt kirjautuneena pysyvästi ja tämä ominaisuus auttaa nopeuttamaan ja sujuvoittamaan Acubizin käyttöä. Lisäksi sinun ei tarvitse muistaa taas yhtä uutta salasanaa. Parempi tietoturva ja kontrolli yrityksellesi koska kirjautumistietoja hallinnoidaan keskitetysti ja sisäisesti.

Yksinkertainen palvelu – Suuri arvo

Lisää salasanoja? Ei kiitos!

Tämän palvelun avulla käyttäjätietoja ja salasanoja hallinoidaan keskitetysti. Säästät aikaa käyttöprosessissa, eikä sinun tarvitse muistaa uusia salasanoja. IT osaston ei enää tarvitse käyttää aikaa käyttäjien unohtuneiden käyttäjätunnusten tai salasanojen hoitamiseen.

TUOTEKUVAUS (PDF)

Kuinka SSO määritellään?

Jos teillä on käytössä Identity Provider (IdP) infrastruktuuri, voitte hyödyntää Acubizin SSO-palvelua. Acubiz vain synkronoidaan teidän IdP-palvelunne kanssa, kuten Microsoft AD FS tai Microsoft Azure AD. Voitte siis lisätä ja poistaa käyttäjiä yhdestä paikasta – omasta IdP-palvelustanne. Acubiz SSO auttaa parantamaan tietoturvaa ja turvaamaan IT-ympäristönne.

Näin se toimii

Single Sign-On on lisäpalvelu, joka voidaan yhdistää ratkaisuusi sen mukaan, mitä asetuksia haluat tai teillä jo on käytössä.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja henkilöstökulujen hallintaan ja niihin liittyviin prosesseihin kuluhallinnan ympärillä. Ratkaisumme voidaan yhdistää laajalti eri järjestelmiin ja tarpeenne määrittävät lopullisen järjestelmäkokoonpanon.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen