Travel Risk Management - Turvallista liikematkustamista yhteistyössä Safeturen kanssa

Hallitse työntekijöidesi turvallisuutta

Minimoi riskit ja hallitse työntekijöidesi turvallisuutta liikematkoilla.

Safeture-alustan avulla organisaatiosi voi saada tehokkaan työkalun riskien, työntekijöiden turvallisuuden ja mahdollisten kriisitilanteiden hallintaan ympäri maailmaa.

Acubiz sydän

Tieto, ohjaus ja asiantunteva apu ovat avaimet turvallisuuteen

Helppo valmistautuminen ja reaaliaikainen tieto

Safeture-analyytikot seuraavat maailmaa vuorokauden ympäri tarjoten sinulle ja yrityksellesi välittömän pääsyn päivitettyihin riskinarviointeihin ja nopean avun odottamattomissa tilanteissa. Sen avulla voit lähettää työntekijät turvallisesti liikematkoille.

Alusta tarjoaa yleiskuvan työntekijöiden nykyisistä sijainneista ja  mahdollisuuden varoittaa työntekijöitä sekä lähettää apua tilanteissa, joissa tarvitaan nopeita toimia ja vastauksia.

Liikematkat ja COVID-19

COVID-19-pandemia vaikuttaa tällä hetkellä koko maailmaan. Erilaiset maakohtaiset ja jatkuvasti muuttuvat rajoitukset vaikeuttavat työmatkojen suunnittelua. Tarjoamme yhteistyössä Safeturen kanssa ilmaisen pääsyn alla olevaan interaktiiviseen karttaan. Kartta kerää, esittää ja kattaa kaikki käytettävissä olevat rajoitustiedot tietyille maille ympäri maailmaa. Tarkoituksena on helpottaa matkustuksen suunnittelua. Kartan avulla löydät tiedot maan todellisesta tilasta ja yleiset ohjeet esim. rajoilla ja lentokentillä. Löydät myös linkkejä lisätietoon. Tiedot päivittää Safeture.

Teemme yhteistyötä Safeturen kanssa

Turvallisuutta yli rajojen

Yhdessä Safeturen kanssa varmistamme, että yritykset ja heidän työntekijänsä voivat edelleen hoitaa kansallista ja kansainvälistä toimintaa rauhallisin mielin.

Safeture logo

Näin se toimii

Haluatko ottaa matkariskien hallinnan esityslistalle? Safeture on oikea valinta. Safeture tarjoaa täysin varustellun alustan, joka sisältää sekä mobiilisovelluksen että verkkosovelluksen, sekä pääsyn erilaisiin apupalveluihin vaatimusten mukaisesti. Acubizin avulla matkakulut on helppo rekisteröidä ja hallita digitaalisesti.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja työntekijöiden kulujen hallintaan ja kaikkiin kustannusten hallintaa koskeviin prosesseihin. Ratkaisumme voidaan yhdistää ja integroida laajalti ja lopullinen kokoonpanonne riippuu yrityksenne tarpeista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen