Acubiz kuluhallintaratkaisut

Tarkastele kuluhallintaratkaisujamme ja opi lisää siitä, kuinka voit yksinkertaistaa yrityksesi matkalaskujen ja kulujen hallintaa. 

ACUBIZ PROFESSIONAL

Yhden soturin ratkaisu ammattilaiselle, joka haluaa sähköistää työhön liittyvät kulunsa ja raportoida ne tarpeellisille henkilöille. Käytä aikasi oikein.

Aloita jo nyt!

ACUBIZ SMALL BUSINESS

Usean käyttäjän ratkaisu organisaatiolle, joka arvostaa älykästä, digitaalista kulujen hallintaa ja haluaa käyttöönsä perustoiminnot.

Aloitus 48 tunnin kuluessa.

ACUBIZ CORPORATE

Usean käyttäjän ratkaisu organisaatiolle, joka arvostaa tehokkainta mahdollista kulujen hallinnan prosessia ja haluaa mahdollisuuden sisällyttää kaikki toiminnot ratkaisuun.

Aloita tehostaminen jo NYT!

Onko sinulla kysymyksiä?

Haluatko tietää, miten Acubiz tekee kulujen hallinnasta ja matkalaskuprosessista helpomman koko yritykselle? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

ACUBIZ PROFESSIONAL
Yksinkertaista kulujen hallintaa yksityisyrittäjälle

Acubiz Professionalin avulla hallinnoit helposti digitaalisia kuitteja ja kilometrikorvauksia!

Kuitit ja kilometrit

Acubiz Professionalin avulla hallinnoit digitaalisesti kuitteja ja kilometrejä suoraan matkapuhelimestasi. Tämä soveltuu jokaiselle, jilla on liiketoimintaan liittyviä kuluja. Etenkin se sopii heille, jotka ovat kyllästyneet ainaiseen kuittirumbaan.

Mobiilisovellus Acubiz One, antaa sinulle kaksi toiminnollisuutta: “Kuitit” ja “Kilometrit”, jotta voit käyttää aikasi tehokkaammin ja saat keskittyä niihin hommiin, joista sinulle maksetaan!

Aloita ILMAISEKSI – sis. 5 kulua/kilometriseurantaa kuukaudessa

Rajaton käyttö vain €3,46 kuukaudessa

ACUBIZ SMALL BUSINESS
Hallinnoi pienyrityksen kuluja ja kilometrejä

Yksinkertaista ja digitaalista kulujen ja kilometrien seurantaa Acubiz Small Business -ratkaisulla.

Acubiz Small Business

Acubiz Small Business sopii erityisesti pienelle yritykselle tai organisaatiolle, kun käyttäjiä on vain muutama. Ratkaisun avulla yrityksenne säästää aikaa ja voitte hallinnoida digitaalisia kuitteja ja kilometrejä missä vain ja milloin vain. Acubiz One sovellus toimii pilvessä, eikä sen käyttö ole sidottu aikaan eikä paikkaan.

Saatte kaksi toiminnollisuutta: 1)Kulut auttaa hallinoimaan kuitteja ja käteiskuluja helposti ja digitaalisesti. 2)Kilometrit mahdollistaa automaattisen kilometriseurannan. Saat myös vietyä tiedot helposti kirjanpito- tai ERP-järjestelmääsi, kirjanpitovalmiina tiedostona!

ACUBIZ CORPORATE
Suuren yrityksen kuluhallinta made simple!

Matkakulut ja kaikki yksittäiset kulutapahtumat pilvessä Acubiz Corporate-ratkaisun avulla.

Joustava, paperiton ja digitaalinen

Acubiz Corporate automatisoi matkalaskuprosessisi. Saat reaaliaikaisen näkymän työntekijöiden matka- ja muihin kuluihin, jonka ansiosta yrityksenne säästää jopa 80% kulu- ja matkalaskujen hallinnointiin kuluvasta ajasta.

Ratkaisumme on pilvipohjainen ja hyödyntää Acubiz One mobiilisovellustamme. Sen avulla voit hallinnoida matkalaskuja, kuluja ja kuitteja missä ja milloin vain. Ei enää kuittien jahtaamista ja etsimistä. Korvaa vanhanaikaiset, hitaat ja kankeat prosessit uudella ja virtaviivaisella kuluhallintaprosessilla.

  • Pilvipohjainen standardiratkaisu
  • Hyvät räätälöintimahdollisuudet
  • Yhdistettävissä kaikkiin ERP- ja palkanlaskentajärjestelmiin
  • Turvallinen tietojenkäsittely ja säilytys
  • Hyötyjä työntekijöille, taloushallinnolle ja johdolle
  • Matkalaskujen hyväksyntä (myös mobiilisti)

Hei, olisiko teillä hetki aikaa puhua kannattavuudesta?

Anna meidän näyttää miten digitaalinen matka- ja kuluhallintaratkaisumme voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeita vastaavaksi ja kertoa mitä hyötyä siitä on juuri teille. Jätä soittopyyntö tai varaa tapaaminen (voimme tavata myös virtuaalisesti).