Acubiz Mileage Digitaalinen ajopäiväkirjasi

Acubiz Mileage mahdollistaa työhön liittyvien kilometrien seuraamisen ja kirjaamisen suoraan älypuhelimestasi. Seuraa ja kirjaa ajokilometrit automaattisesti  GPS-signaaliin tai Google Mapsin karttatietoihin perustuen. Kilometrikorvaus lasketaan näiden tietojen avulla paikallisten hintojen perusteella, jolloin kilometrikorvaukset perustuvat aina oikeaan tietoon. Ominaisuus täyttää veroviranomaisten asettamat vaatimukset.

Katso video

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Anna ajo manuaalisesti Google Mapsin kautta

Automaattinen kilometriseuranta työhön liittyville ajoille

Digitaalinen ajopäiväkirja

Kilometrikirjausten tekemisen pitäisi olla helppoa. Acubiz One -sovelluksessa se on. Sovellus on täysin integroitu Google Maps -sovellukseen ja reitti tallennetaan automaattisesti (voit toki kirjata sen manuaalisestikin). Kun mittarilukema on rekisteröity, se voidaan lähettää hyväksyttäväksi heti.

Koko organisaatio hyötyy

Kyodyt työntekijälle

Työntekijät

Hyödyt hyväksyjälle

Johto

Hyödyt talousosastolle

Talousosasto

Näin se toimii

Acubiz Mileage – on työhön liittyvien ajokilometrien seurantaan ja kirjaukseen tarkoitettu ratkaisu. Sen voit ostaa erikseen tai se voidaan yhdistää jo olemassa olevaan Acubiz-ratkaisuunne.

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluja henkilöstökulujen hallintaan ja niihin liittyviin prosesseihin kuluhallinnan ympärillä. Ratkaisumme voidaan yhdistää laajalti eri järjestelmiin ja tarpeenne määrittävät lopullisen järjestelmäkokoonpanon.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Få en gratis demonstration

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen