Turvallinen tietojen käsittely takaa tietoturvan

Turvallisuus on tärkeää, kun valitset kuluhallintaohjelmiston toimittajaa. Tarjoamme korkean tason suojauksen asiakasrekistereillesi. Acubizin asiakkaana voit syystäkin tuntea olosi turvalliseksi. Testaamme ja validoimme omat prosessimme säännöllisesti varmistaaksemme tietojen oikean käsittelyn. Asetamme vaatimuksia myös kumppaneillemme.

Haluamme sinun olevan turvassa ja myös tuntevan olosi turvatuksi!

ISAE 3402 Tyypin 2 -sertifikaatti

Sisäisten prosessien ja käyttöoikeuksien validointi on välttämätöntä kun käsitellään asiakastietoja. Aidon tietoturvan takaamiseksi on välttämätöntä rajata esimerkiksi se, kenellä ja kuinka monella henkilöllä on pääsy tiettyihin asiakastietoihin ja tarvitaan myös dokumentoidut tiedonhallintaprosessit. Vuonna 2017 meille myönnettiin tilintarkastusyhteisö Ernst & Youngin (EY) kansainvälinen standardi ISAE 3402 Tyypin 2 sertifiointi, joka on perusteellinen validointi sisäisistä prosesseistamme ja tiedonhallinnasta 8 kuukauden seurannassa.

Yksityisyyden suojaa koskeva asetus

Tietojenhallinnan ja sisäisten prosessien validointi on tärkeä askel kohti EU:n tietosuoja-asetusta, joka tuli voimaan 25. toukokuuta 2018. Me Acubizissa pyrimme aktiivisesti noudattamaan EU-lainsäädäntöä tällä alueella ja haluamme varmistaa oikeaoppisen tietojenhallinnan kaikille osapuolille.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Varaa online-demonstraatio

30 minuuttia silloin kun olet vapaana.

Jutellaan

Anna meidän soittaa sinulle.

Tavataan

Teillä tai meillä.

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen