Uusi kumppanuus HLB Tietotili Consultingin kanssa

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Kirjoittaja:

3

minuutin lukaika

HLB Tietotili Consulting on uusin lisäys suomalaisten kumppaniemme kasvavaan joukkoon. Olemme iloisia voidessamme toivottaa heidät tervetulleeksi kumppanuusohjelmaamme. Yhteistyömme perustuu sopimukseen, jossa HLB Tietotili Consulting voi helpottaa omien kirjanpitoasiakkaidensa elämää hyödyntämällä Acubizia ja sen toiminnallisuuksia.

HLB Tietotili Consulting on täyden palvelun tilitoimisto, joka auttaa ja neuvoo asiakkaitaan taloushallinnon palveluissa ja verotuksessa intuitiivisten ohjelmistojen ja digitaalisten työkalujen avulla. Yhtiö perustettiin vuonna 1985 Vantaalla. Henkilöstöön kuuluu 55 työntekijää ja yhtiöllä on kolme toimipistettä eri puolilla Suomea.

Suomen markkina-alueen laajentumis- ja kasvustrategiamme perustuu muun muassa kumppanuuksiin. Olemme todella iloisia yhteistyöstä HLB Tietotili Consultingin kanssa, kumppanuus hyödyttää molempia osapuolia. HLB Tietotili Consulting laajentaa Acubizin tietämystä Suomalaisten käyttäjien tarpeista ja lisää samalla kuluhallintajärjestelmämme käyttöä Suomen markkinoilla. Acubiz mahdollistaa sen että HLB Tietotili Consulting voi tarjota asiakkailleen palvelun, jonka avulla he voivat digitalisoida ja automatisoida liiketoimintakulujen käsittelyn.

– Jo ensimmäisistä keskusteluista Tietotilin kanssa tunsimme että he ymmärtävät liiketoimintamme ja näimme edut, joita digitaalinen prosessi työntekijöiden työstä aiheutuvien kulujen hallintaan epäilemättä tuo. He tietävät, millaisia ​​haasteita heidän asiakkaansa kohtaavat kulujen hallinnassa, dokumentoinnissa ja kirjanpidossa. Heillä on myös valmiudet auttaa ja ohjata asiakkaitaan. Siksi olemme odottavin mielin ja innoissamme tästä kumppanuudesta, kertoo Anders Friis, CCO Acubizista.

Veikko Virkki, HLB Tietotili Consultingilta kertoo kumppanuudesta:

– Kuuntelemme asiakkaitamme Tietotilissä. Jo jonkin aikaa kiinnostus kuluhallintaan liittuviin END2END -prosesseihin on kasvanut. Siksi olemme tehneet yhteistyötä kuluhallinnan tarjoajan kanssa. Olemme todella innoissamme siitä, että olemme päässeet sopimukseen Acubizin kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava kulujen hallinnan tarjoaja ja jolla on yli 24 vuoden kokemus. Laajat toiminnot ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä Acubizissa ovat ratkaisevia, mutta yhteisissä keskusteluissa olemme myös kokeneet että meitä kuunnellaan ja arvostetaan, mikä antoi meille todella hyvän tunteen kumppanuudesta – tunne, joka on jatkunut tähän päivään asti.

Tutustu HLB Tietotili Consultingin tarjontaan ja lue niistä täältä.

Acubiz hakemisto

Löydä ja lataa e-kirjoja, esitteitä, webinaareja ja paljon muuta kuluhallintaan liittyvää.

Uutiset

Muita blogijuttuja

Pyydä ilmainen demo

Ilmainen